Ainukese raamatupidamistarkvarana Eestis on SmartAccounts’il nüüd oma äpp

by SmartAccounts on 22.02.2016

Kas Sul on vahel mõni tšekk kaduma läinud? Või kas raamatupidaja peab nõudma ostutšekke, mis kajastuvad küll juba ettevõtte pangaväljavõttel, kuid paberit ei ole veel mitte kuskil? Mida osteti, millise projekti tarbeks kui suur oli täpselt arvutatud käibemaksusumma?

SmartAccounts’il on nüüd selleks oma äpp, et selliste igapäevaste muredega enam mitte kunagi tegelema ei peaks. Lihtsalt tee oma ostud, pildista mobiiliga tšekki, vajuta “Saada” ning juba hetk hiljem ootab ostutšekk kenasti Sind või Sinu raamatupidajat SmartAccounts’is!

Tasuta äppi saavad kasutada kõik SmartAccounts’i kasutajad, kel Androidiga varustatud nutiseade taskus. Kui tahad uuendusest osa saada siis:
– vaata lühikest animatsiooni ja kirjeldust,
– loe täpsemat kasutusjuhendit
või sikuta tšekiäpp Google Play poest oma nutiseadmesse!

SmartAccounts lae tšekiäpp alla

Share this post:
SmartAccountsAinukese raamatupidamistarkvarana Eestis on SmartAccounts’il nüüd oma äpp