detsember on heategevuskuu

Detsember on SmartAccountsis heategevuskuu

on 27.11.2020

Niipea, kui telekavasse on jõudnud “Üksinda kodus” filmisaaga, on teada, et jõulud on lähedal. Ja just nii ongi, juba eeloleval pühapäeval jõuab kätte 1.advent ning jõulueelne aeg.

Milles seisneb jõulude põhiolemus? Laste jaoks on selleks kindlasti peaasjalikult kingituste saamine ja avamine, veidi suurematele aga pigem koos veedetud aeg ning aja mahavõtmine. Kokkuvõtvalt on jõulude üheks märksõnaks siiski andmine ja andmisrõõm ning sellest tulenevalt on jõulude ajal rohkem juttu ka heategevusest ning andmisest heategevuse kontekstis.

 

Kingitustest

Kingitusi on meile SmartAccountsis ikka meeldinud teha ning oleme alati püüdnud sellele läheneda läbimõeldult ning selliselt, et kingituse saajal sellest ka rõõm oleks. Kui sel aastal jõulude peale mõtlema hakkasime, teadsime kohe, et sel korral soovime kingitused teha veidi teistmoodi. Nimelt otsustasime tavapärastest kingitustest loobuda ning suunata kingiraha hoopis heategevuseks, et meie kõikide heade klientide ja partnerite nimel aidata pisutki neid organisatsioone, kes abi vajavad.

Loomulikult ei tähenda heategevus ainult rahalist panust ning head saab teha ka muul viisil, kuid paratamatult on heategevusorganisatsioonidel kõige muu kõrval hädasti tarvis rahalisi vahendeid, mistõttu just rahalise annetuse kasuks otsustasime.

 

Heategevuskuu

Kõigest sellest tulenevalt nimetasime saabuva detsembri sel korral SmartAccountsis heategevuskuuks. Valisime oma heategevuskuu raames välja neli erinevat valdkonda ning igast valdkonnast ühe organisatsiooni, keda toetada. Valikut oli loomulikult keeruline teha, sest abivajajaid on palju.

Oma valikul lähtusime sellest, mis on meile SmartAccountsis südamelähedane ning ühtlasi soovisime annetused suunata eri teemadega tegelevatele organisatsioonidele. See on ka põhjus, mis annetuse saajaid on just neli ja mitte üks organisatsioon. Neli jõulude-eelset nädalat, neli adventi, neli organisatsiooni.

Igal nädalal teeme teatavaks ühe annetuse saaja ning kirjutame konkreetsest ettevõtmisest ka lähemalt. Esimese neist avaldame juba järgmisel nädalal.

 

Aitäh!

Olgu veelkord öeldud, et annetusi ei tee SmartAccounts ainuisikuliselt enda nimel, vaid see on kingitus meie kõikide heade klientide ja partnerite nimel, sest ilma teieta ei oleks see võimalik.

Kindlasti ei peaks heategevus aset leidma vaid jõulude ajal. Head saab teha aastaringselt alustades hoolivast käitumisest üksteise suhtes ning märkamisest ja tähelepanelikkusest.

Soovime teile kõikidele turvalist ja rahulikku algavat jõuluaega.

SmartAccountsDetsember on SmartAccountsis heategevuskuu

Related Posts

Take a look at these posts