detsember on heategevuskuu

Detsembris teeme head

on 20.12.2022

Juba kolmandat aastat järjest on detsembrikuu SmartAccountsis heategevuskuu. Oleme loobunud traditsioonilistest jõulukingitustest ning teeme selle asemel kõikide meie suurepäraste klientide ja koostööpartnerite nimel head, toetades rahaliselt organisatsioone, mis annetusi praegusel hetkel ehk kõige rohkem vajavad. Annetuse saajateks valisime sel korral:

Igat heategevusorganisatsiooni toetasime 2000 euroga. Loodame südamest, et see väike panus on fondidele abiks. Järgnevalt mõni sõna ka organisatsioonidest.

 

Sihtasutus Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond – Kevin-Sander

2000.aastal asutatud SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on üks suurimatest ja vanimatest lastehaiglate juures tegutsevatest heategevusfondidest Eestis. Fondi kaudu toetatakse eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid ning seadmete soetamist haiglatele.

Väike Kevin-Sander on üks lastest, kes hetkel Lastefondi ja heade annetajate abi väga vajab. Kevin-Sander põeb haruldast geneetilist haigust, mis ilma ravita süveneb kiiresti. Laps kaotab nägemise, kuulmise, siis liikumisvõime ja hääbub… Haigusele on olemas küll ravi, kuid seda Haigekassa paraku ei kompenseeri. Oleme andnud ka omaltpoolt väikese panuse, et Kevin-Sander saaks elu päästva ravimi.

Aita päästa väikese Kevin-Sanderi elu

 

MTÜ Slava Ukraini – Lootuse jõulud Ukrainas

Käesoleva aasta 24.veebruaril tabas kõiki šokeeriv uudis koletuslikust sõjategevuse algusest Ukraina riigi aladel. Päästa elusid Ukrainas – just sellise missiooniga loodi üsna pea peale sõjategevuse algust MTÜ Slava Ukraini, mis tegelebki peamiselt Ukraina armee toetamise ning humanitaarabi andmisega tsiviilelanikele.

MTÜ Slava Ukraini ja Postimehe poolt ellu kutsutud annetuskampaania “Lootuse jõulud Ukrainas” eesmärk on kinkida 100 000 Ukraina rindejoonel ja vabastatud külades elavale ukrainlasele lootuse abipakk, mis sisaldab toiduabi, hügieenitarbeid, sooja tekki ning patjasid, küünlaid, tikke ja taskulampi.

Paki sisu soetatakse Ukrainast ning ühtlasi pannakse kaasa eestlaste kootud villased sokid, kindad, sallid ja mütsid. Loodame, et tehtud annetuse toel jõuab rindejoonele veel rohkem abipakke.

Lootuse jõulud Ukrainas

 

Vähiravifond Kingitud Elu

Vähiravifondi Kingitud Elu kirjeldamatult tänuväärne missioon on aidata vähihaigeid, kelle ravi või ravimeid riik mingil põhjusel ei toeta. Sellest tulenevalt on fondi poolt osutatav abi eelkõige rahaline ning headel annetajatel on siin väga suur roll.

Vähiravifond “Kingitud Elu” alustas tegevust 2014. aasta veebruarikuus. Selle 8 tegevusaasta jooksul on fond kasvanud üheks suurimaks ja mõjukamaks heategevusfondiks Eestis. Toetatud on üle 1500 inimese ravi ning heade inimeste abiga kogutud annetustena üle 16 miljoni euro. Kuna abivajajaid on kahjuks üha rohkem, siis andsime ka meie oma panuse.

Loe ka meie varasemat postitust fondi kohta

 

Heategevusfond Minu Unistuste Päev

Heategevusfond Minu Unistuste Päev tegeleb raskelt või krooniliselt haigete laste unistuste täitmisega, et laste ja nende vanemate ellu pisut rõõmu ning vaheldust tuua. Alguse sai fondi tegevus juba 2011. aastal, mil sõbrannad Marianne Bruhn ja Helena Almqvist panid tähele, et Eesti haiglates jääb lastel puudu emotsionaalsest toest.

Just sellest ja Rootsi sarnase ettevõtmise eeskujul sündiski idee asutada Minu Unistuste Päeva fond. Juba 2012. aastal täideti esimene unistus. Loodame südamest, et meie annetuse toel saab vähemasti mõni laste unistustest täidetud.

Loe ka varasemat postitust fondi tegevuse kohta

 

Ilusat jõuluaega

Täname kõiki kliente ja koostööpartnereid selle aasta eest ning soovime imeilusaid saabuvaid pühi!

 

 

SmartAccountsDetsembris teeme head

Related Posts

Take a look at these posts