SmartAccounts ajakirjanduses

on 26.04.2011

Kõige paremini tulevad veebipõhise raamatupidamisrakenduse eelised välja siis kui ettevõtte majandusandmetele peavad ligi pääsema mitmed inimesed. Näiteks kui ettevõte ostab raamatupidamisteenust sisse, on SmartAccountsis võimalik samaaegselt ettevõtte müügimeestel vormistada arveid, juhatajatel vaadata raporteid, et hoida silm peal ettevõtte käekäigul. Samaaegselt saab raamatupidaja aga vormistada kõiki muid majandustehinguid, mis lisaks müügimeeste tööle kajastamist vajab.

Artikkel toob ka välja mõningad tegevused 2011. aasta tihedast arendusplaanist. Areneb nii SmartAccounts kui sellele lisaks pakutavad teenused. Ühe suurima lisateenuste arendusena on oodata 2011 aastal kompleksteenuse pakkumist: raamatupidamisteenus koos hea tarkvaraga.

Share this post:
SmartAccountsSmartAccounts ajakirjanduses