SmartAccountsi uuendused: märts 2012

on 02.03.2012

Meie lubadus: veelgi kiiremini arenev SmartAccounts

SmartAccounts meeskonnas toimusid selle aasta alguses mitmed ümberkorraldused ning ühtlasi tõime meeskonda juurde uut energiat ning hulga värskeid mõtteid. Lähemalt saate nende muudatuste ning täiendustega meie meeskonnas tutvuda juba peatselt SmartAccounts kodulehel.Mida tähendab see aga SmartAccounts praegustele ja tulevatele klientidele? Vastus on lihtne: see tähendab tänasest veelgi kiiremini arenevat majandustarkvara.

Käesolevast versioonist alates toome Teie kasutusse uusi võimalusi ning täiendame olemasolevat funktsionaalsust igal kuul. See tähendab, et järgmisi uuendusi on Teil oodata juba aprilli alguses. Millised arengud toimuvad SmartAccountsis lähiajal? Lugege edasi ja saate teada…

Lähiaja arengud

Online raamatupidamine – lähiaja arengud Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele tarkvara, milles saab ühelt poolt mugavalt ja efektiivselt tegutseda raamatupidaja, kuid mis samal ajal toob raamatupidamises peituva info selgel ning kõigile arusaadaval kujul esile. Sellest tulenevalt võite SmartAccountsist lähikuudel oodata suurenenud mugavust ja uusi häid võimalusi.

Näiteks toome Teie kasutusse maksete importimise / eksportimise võimaluse internetipanga vahel. Muudame ka põhitegevusi, nagu näiteks arvete ja maksete sisestamine, tänasest veelgi mugavamaks ning vaatame üle ka SmartAccounts liidestusvõimalused muude tarkvaralahendustega.

Kirsiks koogitükil on info kujutamine loogilisel ning arusaadaval kujul, millega juba käesolevas versioonis algust tegime.
SmartAccounts on nagu hea vein, mis ajaga aina paremaks muutub.

SmartAccountsSmartAccountsi uuendused: märts 2012

Related Posts

Take a look at these posts