SmartAccountsi uuendused: november 2012

on 03.11.2012

Automaatsed valuutakursid

Nüüdsest oskab tarkvara valuutakursid automaatselt alla laadida Euroopa Keskpangast. Teil piisab vaid sisestada dokumendi kuupäev ning valida valuuta ning valuutakursi lahter täidetakse automaatselt. Kui soovite aga tehingu kajastamisel kasutada muud kursside allikat (näiteks kommertspanga kursse), võite vastava funktsionaalsuse menüüpunktist “Seaded – Parameetrid” ka ära keelata.

NB! Nüüdsest toimib ka valuutakursi lahter mugavamalt. Kui eelnevalt tuli valuutakurss sisestada pöördväärtuses, siis nüüd tuleb lahtrisse sisestada kursid euro suhtes otseväärtuses.

Dokumendi kuupäeva määramine

Nüüdsest on võimalik ühe lihtsa parameetriga juhtida, kas vaikimisi määratakse igale uuele dokumendile kuupäevaks jooksev kuupäev või suurim sisestatud kuupäev. Esimene neist variantidest on sobilik neile, kes SmartAccountsi igapäevaselt kasutavad ning teine on väga mugav kasutada siis kui teete raamatupidamist perioodide kaupa tagantjärgi, näiteks korra nädalas. Vastavat funktsionaalsust saate muude võimaluste kõrval juhtida menüüpunktist “Seaded – Parameetrid”.

Veel mugavaid täiendusi

SmartAccountsi on lisandunud veel 11 erinevat täiendust ja muudatust.

Nende muudatuste seas on muuhulgas järgmised arendused:

  • Ostuarvet on nüüdsest võimalik ka printida;
  • Kassaaruandele on lisandunud veerg jooksva saldoga;
  • Põhivarade aruandele on lisandunud veerg jääkväärtus.
SmartAccountsSmartAccountsi uuendused: november 2012

Related Posts

Take a look at these posts