SmartAccounts pikendas Kaugtöö Tegija märgist

on 21.07.2021

2021. aastal said Kaugtöö Tegija märgise esimest korda 37 ettevõtet, seda pikendasid aga 22 organisatsiooni. Märgise pikendajate hulgas oli sel aastal ka SmartAccounts, kellele väljastati see esimest korda juba 3 aastat tagasi, ehk 2018. aastal.

 

 

Kaugtöö Tegija märgis

Kaugöö Tegija märgise eesmärk on tunnustada ettevõtteid, kes võimaldavad töötajatel teha kaugtööd ning pakuvad paindlikke töötingimusi. Märgist anti sel aastal välja juba viiendat korda.

Kaugtöö Tegija märgis kehtib 3 aastat ning kokku on see 2021. aasta seisuga välja antud 165 ettevõttele. Kehtivuse lõppemisel on ettevõttel seda võimalik soovi korral pikendada.

Loe rohkem Kaugtöö Tegija märgise kohta

 

SmartAccounts pakub töötajatele paindlikke töötingimusi

SmartAccounts on juba alates ettevõtte loomise hetkest hinnanud oma töötajate aega ja ruumi ning võimaldanud tööd teha vajadusel asukohavabalt.

See varasem kogemus andis meile teatava eelise ka eelmise aasta kriisiolukorras. Kui paljud ettevõtjad pidid eelmisel aastal oma töötingimused ning kaugtöö võimalused üle vaatama, siis SmartAccountsi jaoks ei olnud tegu millegi uuega.

Oleme kaugtööga juba pikalt harjunud. Veidi harjumatu oli ehk see, et veebis peetud koosolekuid tuli juurde, kuid ka selle nähtusega saime kiirelt sinasõbraks. Lausa nii hästi, et aeg-ajalt tuli ette ka selliseid veebikoosolekuid, kus mitte kellegi heli või pilt enam ei tõrkunud 🙂

 

Värbamine muutunud olukorras

Peab aga tunnistama, et tavapärase kaugtöö kõrval tundus esmapilgul võimatu missioonina uue töötaja värbamine muutunud tingimustes. Kuidas korraldada värbamisprotsessi ning õpetada välja uut töötajat olukorras, kus on võimalik kasutada kõiki vahendeid, välja arvatud silmast silma kohtumine?

Õnneks tõestas aga praktika vastupidist – saime uue inimese värvatud ning ka esimesed juhendused veebi teel tehtud. Võib tõdeda, et kogu vajalik info sai edasi antud ning kvaliteedis hinnaalandust ei tehtud. Kui mõlemapoolne tahe on olemas, on kõik võimalik!

Oleme märgise pikendamise eest tänulikud ning mõtleme järjepidevalt sellele, kuidas meie töötajatel oleks kaugtööd veel parem teha ning seejuures püsiks jätkuvalt tugev ka meeskonna vaim.

Ilusat sooja suve jätku!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SmartAccountsSmartAccounts pikendas Kaugtöö Tegija märgist

Related Posts

Take a look at these posts