costpocket

Häid uudiseid CostPocketi kasutajatele

on 06.06.2022

Meil on väga häid uudiseid kõikidele CostPocketi kasutajatele, sest valminud on väike, kuid väga oluline täiendus SmartAccountsi dokumentide saatmisel.

 

PDF formaadis manused

Kui siiani edastati tehniliste lahenduste tõttu CostPocketist manused vaid pildifailina (ehk jpg formaadis), siis nüüd on tublid arendajad teinud selles protsessis väikese täienduse. Nimelt tulevad nüüdsest dokumentidega kaasa ka PDF formaadis failid (juhul, kui arve on algselt PDF formaadis).

Ostuarve päises näitame me endiselt välja pildifaili, kuid PDF formaadis dokument salvestub ostuarve juurde manusena (jaotis ‘Failid’) ning vajadusel saab selle teises tab’is kenasti lahti klõpsata. Seega on nüüdsest ka veidi mugavam vajadusel infot PDF formaadis arvelt ostuarvele kopeerida.

 

CostPocket

CostPocket võimaldab nii suurtel kui väikestel ettevõtetel muuta kuludokumentide haldamise kiiremaks. Tšekid ja arved on võimalik raamatupidamisse edastada mugavalt mobiilirakenduse või siis ostuarvete postkasti vahendusel. Pildistatud ning CostPocketisse saadetud dokumendid digiteeritakse ning edastatakse raamatupidamistarkvarasse. SmartAccountsis leiad rakenduse kaudu tulnud ostuarved menüüpunktist Ost/müük – Ootel ostuarved.

 

Küsimuste korral

Kui sul on küsimusi või ettepanekuid, siis kirjuta meile info@smartaccounts.eu või helista 660 3303.

 

Loo kasutaja ja proovi SmartAccountsi 30 päeva tasuta

SmartAccountsHäid uudiseid CostPocketi kasutajatele

Related Posts

Take a look at these posts