SmartAccountsi uuendused augustini 2013

on 19.08.2013

Klientidele ja hankijatele on lisandunud grupeerimise võimalus

Täna on vaid mõningad ostu- ja müügiaruandeid võimalik üle valitud grupi koostada. Selleks, et grupeerimise funktsionaalsusest võimalikult laialdaselt kasu oleks, ootame Teie tagasisidet – kus ja kuidas veel kliendi- ja hankijagruppi kasutada võiks saada.

Müügi- ja ostuaruannetes on nüüd võimalus aruannet koostada üle mitme valuuta korraga

Nii saab endisest veelgi lihtsamalt ette täpse pildi ühe konkreetse kliendi võlgnevuste kohta sõltumata sellest, millises valuutas arve on loodud. Loomulikult on ka edaspidi võimalik aruandeid koostada üle ühe konkreetse valuuta.

Lisandus mugavaid printimise võimalusi

Pearaamatu kandest ja TSDst saab mugavalt PDF koostada ja soovi korral välja printida.

Lisandusid siseinfo väljad

Ostu- ja müügiarvetele, pangamaksetele ning pearaamatu kannetele lisandus siseinfo kommentaari väli. Nii saab mugavalt talletada oma tarbeks täpsustavat informatsiooni vastava raamatupidamisdokumendi kohta.

SmartAccountsSmartAccountsi uuendused augustini 2013

Related Posts

Take a look at these posts