targa-töö-ühing

SmartAccountsi tunnustati Kaugtöö Tegija märgisega

on 04.07.2018

Kaugtöö Tegija märgist annab juba teist aastat välja Targa Töö Ühing koostöös Elisa ja Eesti Personalijuhtimise Ühinguga PARE. Märgise eesmärgiks on tunnustada selliseid ettevõtteid, kes on loonud töötajatele kaugtöö tegemise võimalused ning toetavad aja- ning kohapaindlikku töötamist.

targa-töö-ühingMeie SmartAccountsis väärtustame oma inimesi ning aega, ka inimeste isiklikku aega. Oluline on tehtud töö sisu ja kvaliteet, mitte kontoris istutud töötunnid. Sellest tulenevalt oleme alati hinnanud asukohavabadust ning võimaluste piires ka vaba graafikut.

Seejuures on meie kollektiivis on ka inimesi, kes eelistavad pigem töötada kontoris, sest tunnevad, et saavad nii paremini tööle keskenduda. Seega on ehk kõige parem, kui inimene saab ise valida milline töötamise viis ning asukoht neile igal ajahetkel just paremini sobib.

Käesoleva aasta alguses saime ka ühe hea praktilise kogemuse võrra rikkamaks, kui üks meist viibis kolm kuud teisel pool maakera. Olenemata mitmetunnisest ajavahest ning vahemaast said kõik vajalikud teemad lahendatud ning töö sujus. Seega – kõik saab alguse tahtest.

Ettevõtetele, kes veel pole kaugtööd proovinud või kahtlevad, soovitame seda kindlasti katsetada. Alustada võib kasvõi ühest kaugtöö päevast nädalas ning sealt edasi juba vaadata, kuidas selline töökorraldus üldisele töötegemise viljakusele mõjub. Meie kogemus on olnud küll vaid positiivne.

Seejuures hoidke aga meeles, et vahel leiab parima lahenduse siiski ühes ruumis koos viibides ning ärge unustage korraldada meeskonnaüritusi. Töökollektiiv on siiski meeskond, kes töötab ühise eesmärgi nimel. Kui töötajad erinevate asukohtade tõttu igapäevaselt kokku ei puutu, siis tasub kindlasti panustada rohkem ühiselt veedetud kvaliteetaega, et meeskond ikka ühtsena püsiks ja näod meelest ei läheks 🙂

Suur aitäh tunnustuse eest Targa Töö Ühing.

Share this post:
SmartAccountsSmartAccountsi tunnustati Kaugtöö Tegija märgisega