e-poe raamatupidamine

E-poe raamatupidamine

on 29.03.2021

Kui eelnevalt on juba juttu olnud API teenusest ning selle võimalustest üldisemalt, siis sel korral peatume põgusalt sellel, kuidas e-pood API teenuse kaudu raamatupidamisega ühendada.

Arvestades trende, mida juhib ka käesolev globaalne olukord, on enam kui selge, et inimesed teevad aina rohkem ostusid veebist.  Raamatupidaja jaoks tähendab see seda, et aina enam suureneb arvete hulk, mis koostatakse veebipoe süsteemis ja mitte raamatupidamistarkvaras. Kui süsteemid ei ole korras, siis peab raamatupidaja e-poes koostatud arved täiendavalt käsitsi raamatupidamisprogrammi kandma. Ja see tähendab päris korralikku ajakulu.

Kui Sinu e-pood on juba nii tark, et oskab arved saata otse raamatupidamistarkvarasse, siis võid siinkohal lugemise lõpetada. Kui mitte, siis loe edasi, sest võib-olla on siit noppida mõned kasulikud nipid.

 

E-poe raamatupidamine SmartAccountsiga

Kui Sa ei ole nn IT-inimene, võib esimesel hetkel tunduda mõte e-poe ja raamatupidamise integratsioonist päris hirmutav ja keeruline. 

Meil on aga Sulle häid uudiseid. Reaalsuses ei ole raamatupidamise ja e-poe süsteemi liitmine aga sugusi niivõrd kontimurdev protsess, kui arvata võiks.

Kui Sa alles plaanid e-poodi luua ning otsid e-poega hästi koos töötavat raamatupidamistarkvara, siis on SmartAccounts Sinu ettevõtte jaoks väga hea valik. Meil on juba olemas kaks e-poodidele mõeldud valmisliidest ning kui valmisliidestest jääb väheks, siis võimalus ehitada liides enda e-poe jaoks ise valmis.

 

Vali valmislahendus või rätsepalahendus

SmartAccountsis on veebipoodide jaoks olemas kolm mugavat valmislahendust –

  • liides WooCommerce e-poodidele 
  • liides Shopify e-poodidele
  • liides ShopRoller e-poodidele

Kui Sa kasutad aga mõne teise platvormi e-poodi või on Sul täitsa enda välja arendatud lahendus, saad liidese valmis ehitada nö rätsepalahendusena meie võimsa API teenuse abil.

Seega, kui Sa täna kaalud e-poe loomist, siis on meil Sulle kaks toimivat lahendust juba olemas ning alati jääb võimalus välja arendada liides lähtuvalt täpselt Sinu vajadustest ja sellest, millisel platvormil asub Sinu e-pood. Võimalusi on palju.

 

Kuidas töövoog muutub, kui e-pood on raamatupidamisega ühendatud?

Kõige suurem kasu, mida e-poe ja raamatupidamisprogrammi liidestamine ettevõttele toob, on loomulikult andmete automaatne liikumine. See tähendab seda, et peale kahe keskkonna liidestamist liiguvad müügiarved e-poest automaatselt tarkvarasse, lisaks luuakse vajalikud laoliikumised. 

Lihtne arvutus näitab seda, et kui iga päev tehakse e-poes näiteks 10 müüki, tuleb raamatupidajal sisestada kuus käsitsi 300 arvet. Need 300 arvet liiguvad aga raamatupidamisse juba automaatselt, kui liides e-poe ja raamatupidamisprogrammi vahel on loodud. See on päris oluline ajaline võit.

 

Kuidas liidestada e-pood

  1. ShopRolleri e-pood
  2. WooCommerce e-pood
  3. Shopify e-pood
  4. Ehitan liidese ise valmis

 

Kellele SmartAccounts raamatupidamisprogramm mõeldud on?

SmartAccounts raamatupidamisprogramm on sobivaim valik väikese ja keskmise suurusega ettevõtete igapäevase raamatupidamise korraldamiseks. Proovi kohe 30 päeva tasuta

Küsimuste korral kirjuta info@smartaccounts.eu või helista 660 3303.

 

 

 

 

SmartAccountsE-poe raamatupidamine

Related Posts

Take a look at these posts