Detsembris kingime koos

on 20.12.2023

Juba neljandat aastat järjest on detsember SmartAccountsis heategevuskuu. Heategevuskuu tähendab seda, et otsustasime ka sel aastal loobuda traditsioonilistest jõulukingitustest suunasime kingiraha oma heade klientide ja koostööpartnerite nimel heategevusse. Sarnaselt eelnevatele aastatele valisime ka sel aastal välja neli heategevusorganisatsiooni, keda järgnevalt põgusalt teile ka tutvustame.

  1. jõulunädal – Minu Unistuste Päev
  2. jõulunädal – MTÜ Peaasjad
  3. jõulunädal – Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit MTÜ
  4. jõulunädal – Päästeliit

 

Minu Unistuste Päev

Minu Unistuste Päeva tegemisi oleme jälginud juba mõnda aega, mistõttu ei ole meil see esimene kord neid toetada. Minu Unistuste Päev teeb igapäevaselt tööd nii olulises valdkonnas täites krooniliselt ja raskelt haigete laste unistusi. Kahjuks on Eestis sadu lapsi, kes peavad oma päevi haiglaseinte vahel veetma. Minu Unistuste Päev pakub lastele ja ka nende vanematele ühe unustamatu päeva, mis aitab kasvõi selleks üheks päevaks muremõtetest veidigi eemalduda.

Aitäh, Minu Unistuste Päev, selle tänuväärse töö eest.

https://www.minuunistustepaev.ee/

 

Peaasjad MTÜ

Erinevate globaalsete ja isiklike kriiside valguses maadlevad meie inimesed ja eriti noored kahjuks aina enam vaimse tervise probleemidega, mis sageli segavad ka igapäevaelu. Tihtipeale ei tea inimesed, kust abi saada või siis ei julge abi küsida, mistõttu võib abi jääda õigeaegselt saamata. 

MTÜ Peaasjad tegeleb vaimse tervise edendamise ja probleemide ennetamisega, tehes nendel teemadel olulist teavitustööd, pakkudes noortele konsultatsioone ja palju muud. Vaimne tervis on osa elukvaliteedist ning selle eest tuleb hoolt kanda.

Aitäh, peaasi.ee, selle olulise töö eest.

https://peaasi.ee/

 

Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit

Lapse haigestumine on suur tragöödia ning selles olukorras on igasugune tugi ja abi peredele väga vajalik. Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit aitab ja toetab vähihaigeid lapsi ja nende vanemaid sel raskel teekonnal, pakkudes peredele vajalikke tugiteenuseid, sh nõustamist ja toetavaid ühistegevusi.

Aitäh Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit selle nii raske ja olulise töö eest.

https://www.vahilapsed.ee/

 

Päästeliit

Päästeliit esindab Eestis vabatahtlikult tegutsevaid päästeühinguid. Päästeliidu tegevus on ääretult oluline, sest tihtipeale jõuavad väljapoole suuremaid linnu õnnetuspaigale esmajoones just vabatahtlikud päästjad. Need vabatahtlikud päästjad on imelised inimesed, kes teevad seda tööd oma isiklikust ajast ja vahenditega. 

Aitäh Päästeliit, et seisate ohutuma Eesti eest.

https://paasteliit.ee/

 

Suur aitäh meie kallitele klientidele ja koostööpartneritele!

Kauneid pühi.

SmartAccountsDetsembris kingime koos

Related Posts

Take a look at these posts