detsember smartaccountsis

Detsember on SmartAccountsis heategevuskuu

on 01.12.2021

Detsember on kätte jõudnud, 1. advendi küünal juba süüdatud ning mõnus jõuluootusaeg algamas. Nagu eelmisel, nii oleme ka sel aastal nimetanud detsembri SmartAccountsis heategevuskuuks. Meile meeldib teha kingitusi, kuid ka seekord teeme jõulukingitused teisel kujul, toetades neid olulisi valdkondi, mis meie meelest abi vajavad.

Oleme välja valinud taaskord neli imelist organisatsiooni, kelle väärtused meile korda lähevad ning kelle tegevuse edendamisse soovime panustada. Neid nelja organisatsiooni tutvustame ka teile juba alates reedest ja seda järgneva nelja nädala jooksul.

 

Suur aitäh!

Põhjus, miks me detsembrikuus annetame alati erinevatele heategevusorganisatsioonidele, on selles, et eelkõige soovime me neid ettevõtmisi laiemalt tutvustada ning teadvustada nende olemasolu ja olulisust. Oleme ääretult rõõmsad, kui meie artiklite abiga leiab mõni heategevusorganisatsioon juurde uusi toetajaid.

Kõik annetused saavad teoks ainult tänu meie kõikidele headele kasutajatele – aitäh teile selle eest! Kindlasti kutsume kõiki häid inimesi üles heasoovlikkusele ning head tegema terve aasta vältel ja mitte ainult jõulude ajal.

Tasub meeles pidada, et aitamine ei pea olema ainult materiaalne, head teha ning aidata saab ka muul viisil. Palju rõõmu ja imelist saabuvat pühadeaega!

 

Vaata lisaks eelmise aasta organisatsioone:

SmartAccountsDetsember on SmartAccountsis heategevuskuu

Related Posts

Take a look at these posts