failide allalaadimine

Salvesta mugavalt kõik SmartAccountsi lisatud failid

on 22.03.2022

Kas oled ehk aeg-ajalt mõelnud, et küll oleks mugav, kui saaks kõik SmartAccountsi ostuarvete juurde lisatud failid kõik korraga ka alla laadida. Meil on hea meel, kui sa oled sellele mõelnud, sest selline võimalus on SmartAccountsis täiesti olemas.

Ja loomulikult ei piirdu see ainult ostuarvetega. Soovi korral saab salvestada ka kõik klientide, müügiarvete või artiklite juurde lisatud failid – lühidalt öeldes kõik failid, mis SmartAccountsi on üles laaditud.

 

Kuidas failid alla laadida?

Lisatud dokumente saab alla laadida erinevate menüüpunktide kaupa – ostuarved, müügiarved, kliendid, pakkumised, põhivarad jne. Tuleb lihtsalt avada konkreetne lehekülg, millega seotud dokumente soovid salvestada. Seejärel vajutada lehel menüüribal valikule ‘Rohkem’ ning ‘Laadi alla manused’. Nii näiteks saab ostuarvetega seotud failid alla laadida järgnevalt:

  1. Ava Ost/müük – Ostuarved
  2. Klikka menüüribal Rohkem – Laadi alla manused

ostuarve failide allalaadimine

 

Kuidas failid salvestuvad?

Manused pakitakse kokku ühte kausta ning näiteks ostuarvete failid salvestuvad kujul OA-xxx_Ettevõtte nimi_Arve number_Faili nimetus, ehk dokumendi raamatupidamise järjekorranumber, ettevõtte nimi, arve number ning faili nimetus.

Kui salvestatakse kliendi või hankijaga seotud dokumente, siis need salvestuvad vastavalt Kliendi/Hankija nimi_faili nimetus.

 

Küsimuste korral

Kirjuta meile info@smartaccounts.eu või helista 660 3303.

 

SmartAccountsSalvesta mugavalt kõik SmartAccountsi lisatud failid

Related Posts

Take a look at these posts