smartaccounts on 10- aastane

SmartAccounts raamatupidamistarkvara sai 10-aastaseks

on 28.01.2021

Kätte on jõudnud juubeliaasta – SmartAccounts raamatupidamistarkvara sai 10-aastaseks!

See teekond on meie kõigi jaoks olnud väga põnev ning katsumusterohke. Me oleme sel teel palju õppinud ning saanud targemaks. Oleme ise küsinud palju küsimusi ning samas ka juhendanud ja jaganud enda teadmisi. Oleme arenenud ja kasvanud isiksustena, samal ajal kasvatades ja arendades tarkvara. Kõigest kõige rohkem on kindlasti olnud rõõmu uutest arendustest ning headest sõnadest. 

Lisaks sellele, et rakendus on selle aja jooksul saanud juurde palju uut funktsionaalsust, on aastate jooksul muutunud ka välimus: 

sisselogimine

…selliseks:

SmartAccounts logi sisse ekraan

Aitäh teile, kallid kliendid, kes te olete meid usaldanud ning meiega seda teed kõndinud. Lubame, et uus 2021. aasta toob ka SmartAccountsi jälle palju uut ning teeme jätkuvalt tööd selle nimel, et raamatupidamine oleks selge ja loogiline ning korduvad tööprotsessid aina rohkem automatiseeritud, et oleks aega tegeleda sellega, mis on päriselt oluline.

Alljärgnevalt väga kokkuvõtlik ülevaade SmartAccountsi teekonnast arenduste vallas perioodil 2011-2020. Kus me olime ning kuhu oleme jõudnud. Show must go on! 🙂

 

2011

Kõik algab. Esimesele versioonile lisanduvad palgaarvestuse mugavusfunktsionaalsus, laoarvestus ning põhivarade arvestus. Müügipoolele tulevad juurde müügipakkumised ning müügitellimused.

2012

Lisandub pangamaksete impordi esimene versioon ning maksekorralduste eksport. Juurde tulevad ka automaatsed valuutakursid.

2013

Lisandub dokumendimallide kujundamise võimalus. Lisaks sellele ka klientide, hankijate ning artiklite importimine.

2014

Viime sisse muudatused seoses SEPA ning IBAN kontonumbritega. Muudatus on kasutajate jaoks väga mugav ning automaatne.

Oleme käibedeklaratsiooni lisade tulekuks samuti juba aegsasti valmis (KMD INF, A ja B osa). Seoses selle tööga valmib ka Äriregistri päring.

2015

Lisandub kauaoodatud täisfunktsionaalne töö- ja puhkusetasu arvestus, mis asendab senise töötasude mugavusfunktsionaalsuse. Teise suure uuendusena valmib ka ingliskeelne rakendus.

 

Lisandub võimalus seadistada ettevõttepõhiseid väljamakseliike ning puhkuseliike ja ettevõttepõhiseid käibemaksumäärasid. Liidestest tuleb juurde liides Scoro äritarkvaraga. Lisandub e-arve lugemise võimekus.

2016

smartaccounts 10Esimese tarkvarana Eestis valmis SmartAccountsil oma tšekiäpp, mille abil saab kuludokumente pildistada ning pildina raamatupidamisse saata. Müügiarvele lisandub kreeditarve võimalus ning saldoteatised.

Hea uudisena saab SmartAccountsi rakendus täiesti uue välimuse. Laofunktsionaalsus täieneb võimalusega lisada laoartikli omahinnale lisakulusid

2017

Finantsaruanded on senisest palju võimekamad saades juurde võrdlevad perioodid. Lisandub ka kauaoodatud perioodiliste arvete funktsionaalsus. Täiendame oluliselt API teenust. Oleme aegsasti valmis 2018. aastal kehtima hakkava uue maksuvaba tulu muudatusega.

2018

Head uudised liideste vallas – tutvustame liidest WooCommerce e-poe platvormiga ning Envoice kuluhaldustarkvaraga. Ostu poolele tuleb juurde ostutellimuste võimalus.

Täiesti uus funktsionaalsus – e-kirja mallid, mis võimaldab kirjapõhjasid luua erinevatele dokumentidele. Palgalehti saab hakata töötajale e-postitsi saatma.

2019

Valmib pangamaksete impordi uus versioon koos LHV Connect liidesega. Uus pangamaksete import on lihtsam, loogilisem ja kordades täpsem. Valmis saab ka spetsiaalselt mittetulundusühingutele sobilike kontode ja seadistustega kontoplaan.

Põhivarade haldamine muutub senisest palju mugavamaks, kuna lisandub automaatne amortisatsiooniarvestus. TSD lisa 1 kõrvale tuleb ka TSD lisa 2. Klientidele saab nüüd määrata krediidilimiiti ning avaneb võimalus hakata e-arveid saatma ilma täiendava vajaduseta sõlmida eraldi leping e-arvete operaatoriga.

2020

Valmib liides UKU tarkvaraga, mis on imepärane vahend raamatupidamisbüroodele oma klientidega mugavamaks arveldamiseks.

Lisandub ka liides CostPocket tarkvaraga, mille kaudu kuludokumente hõlpsasti SmartAccountsi saata. Seoses eriolukorraga lisame mitmeid juhendeid ning tuleb juurde ka automaatne koondamishüvitise arvutamine.

Pangaliideste seltskonda lisandub SEB Baltic Gateway liides. Andmete importimine Scorost muutub täiesti automaatseks. SmartAccounts on aegsasti valmis kogumispensioni maksete ajutise peatamisega seotud muudatusteks. Väikese, aga väga olulise täienduse saab ettemaksete aruanne – nimelt saab veel 2020. aasta lõpus võimalikuks aruannet koostada soovitud kuupäeva seisuga.

SmartAccountsSmartAccounts raamatupidamistarkvara sai 10-aastaseks

Related Posts

Take a look at these posts